Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Beauty and the Beast ( Περιλήψη επεισοδίων κύκλος 2 - Επ 4&5&6 )


















Κύκλος 2 επεισόδιο 4 - θερμοκέφαλος...


O Vincent έρχεται αντιμέτωπος με κάποιον από το παρελθόν του.Αφού η Cat σκόπιμα τον εμποδίζει (Kristin Kreuk) στην προσπάθειά του να εντοπίσει ένα ύποπτο θηρίο, ο Gabe (Sendhil Ramamurthy) συγκεντρώνει την βοήθεια του Βίνσεντ (Jay Ryan) , αλλά ο Vincent παίρνει γρήγορα την κατάσταση στα χέρια του. Δυστυχώς, το θηρίο έχει πλεονέκτημα σε σχέση με τον Vincent, που απαιτεί τη βοήθεια της Cat, επιπλέον η βοήθεια κάποιου άλλου που ανοίγει παλιές πληγές από το παρελθόν του Vincent. Nina Lisandrello πρωταγωνιστεί επίσης.


Κύκλος 2 επεισόδιο 5 - Reunion



H Cat απειλείται από ένα θηρίο που ψάχνει τον vincent - H Cat (Kristin Kreuk) λαμβάνει μια έκρηξη από το παρελθόν καθώς παρευρίσκεται σε μια συγκέντρωση γυμνασίου της, όπου ξεσκεπάζει περισσότερα από το παρελθόν της από ότι ποτέ περίμενε. Εν τω μεταξύ, o Vincent (Jay Ryan) συναντιέται με ένα από τους παλιούς στρατιωτικούς φίλους του, ο οποίος κρύβει ένα πολύ επικίνδυνο μυστικό. Sendhil Ramamurthy, Austin Basis και Νίνα Lisandrello επίσης πρωταγωνιστούν. 

Κύκλος 2 επεισόδιο 6 - Ο πατέρας γνωρίζει καλύτερα













Η τελευταία αποστολή του Βίνσεντ πηγαίνει φρικτά λάθος - Η Cat (Kristin Kreuk) αντιμετωπίζει τον βιολογικό της πατέρα (guest star Ted Whitall) για το μυστηριώδη ρόλο που έπαιξε στη ζωή της, ενώ ο Vincent (Jay Ryan) πρέπει να εξουδετερώσει ένα υψηλού προφίλ θηρίο. Κατά τη διαδικασία που κάνει αυτό , ο Vincent διασώζει την Tori (guest star Amber Skye Noyes), μια κοπέλα που διατρέχει κίνδυνο, η οποία μπορεί να είναι το κλειδί για την ολοκλήρωση της αποστολής του. Ο Sendhil Ramamurthy, ο Austin Basis και Νίνα Lisandrello επίσης πρωταγωνιστούν. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου