Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Beauty and the Beast ( Περιλήψη επεισοδίων κύκλος 2 - Επ 1&2&3 )

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Κύκλος 2 - Επεισόδιο 1 "Who Am I?"
Επανένωση του Vincent και της Catherine, αλλά ο Vincent έχει αλλάξει...
Τρεις μήνες μετά που ο Vincent Keller (Jay Ryan) απήχθη από το Muirfield, η ντετέκτιβ Catherine Chandler (Kristin Kreuk), επανασυνδέεται με αυτόν - αλλά όχι με τον τρόπο που πίστευε. Έχει αλλάξει: το σημάδι του έχει εξαφανιστεί, η μνήμη του έχει σβηστεί και επιστρέφει ως υπερτροφοδοτούμενο θηρίο σε μια μυστηριώδη αποστολή. Η Catherine πρέπει να ανακαλύψει τους λόγους πίσω από την αλλαγή του Βίνσεντ εάν έχει οποιεσδήποτε ελπίδες για την ανάκτηση της επικής αγάπη τους, ενώ παράλληλα προσπαθεί να λύσει τα μυστικά που υπάρχουν γύρω από την ζωή της. Επίσης, πρωταγωνιστούν Nina Lisandrello, Austin Basis και Sendhil Ramamurthy.

Κύκλος 2 - Επεισόδιο 2 "Kidnapped"
Τα συναισθήματα του Vincent για την Cat αρχίζουν να επανεμφανίζονται ακριβως όπως αυτή ανακαλύπτει πόσο επικίνδυνός πραγματικά είναι. Ενώ προσπαθούν να μάθουν περισσότερα σχετικά με η αποστολή του Vincent (Jay Ryan), η Cat (Kristin Kreuk) απαγάγατε από τον Vincent. Η αυξανόμενη χημεία τους περιπλέκει την αποστολή του. Εν τω μεταξύ, η Τες (Nina Lisandrello), J.T. (Austin Basis) και Gabe (Sendhil Ramamurthy) έρχονται μαζί για να βοηθήσουν την Cat.

Κύκλος 2 - Επεισόδιο 3 "Liar, Liar"
Η Cat και ο Vincent αγωνίζονται να εμπιστευθούν ο ένας τον άλλον. Η Catherine (Kristin Kreuk) και ο Vincent (Jay Ryan) παρακολουθούν ένα μυστηριώδες κτήνος, διατηρώντας παράλληλα ατομικές ατζέντες τους ο ένας για τον άλλο σε ένα έξυπνο παιχνίδι γάτας-ποντίκι. Εν τω μεταξύ, η Heather (Nicole Gale Anderson) έχει μια αποκάλυψη βόμβα για την Cat,η Τες (Nina Lisandrello) αντιμετωπίζει τον Gabe (Sendhil Ramamurthy) σχετικά με τα πραγματικά του κίνητρα που βοηθάει την Cat.

batb-fan.net

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου